Vindnät

Vindnät skyddar mot drag, snö, regn, värme och till viss del även kyla, men bevarar ljusinsläpp och den naturliga ventilationen. Nätet är tillverkat av högkvalitativ, vävd polyester kombinerat med flexibel PVC som ger ett nät som tål höga påfrestningar. Tester visar att nätet stoppar upp till 86 % av vinden. Flexibiliteten ger även vindnätet många användningsområden.

Maskstorlek: 1x1mm
Vikt: 250g/m² 
Tjocklek: 0,34mm
 

Ventilation utan drag 

• Skyddar mot vind, regn och snö 
• Bra ventilation 
• Ger en ljus och luftig miljö 
• Friskare och stressfria djur 
• Finns i grönt, rött, svart och vitt utförande 
• Kan fås med olika infästningar
 

VI KAN ERBJUDA FLEXIBLA MONTERINGSLÖSNINGAR 

Vindnäten ligger som standard i rullar om 100 m, men kapas i önskade längder efter kundens önskemål. Montering av näten kan ske på olika sätt. Vi kan tillhandahålla olika varianter på infästningar. 
 

Fast montering 

Montering av standardnät kan klämmas fast mellan träreglar eller plattjärn. Mellan klämlisten och regeln monteras med fördel en gummilist för att få en tryckpunkt på nätet. 
 

Montering med Hold On sträckare 

Vi har två typer av sträckare för montering av vindnät. En fördel med att montera vindnät med sträckare är att de elastiska linorna tar upp mycket av vinden och nätet förblir sträckt. 
Sträckaren Hold On är en tvådelad klämma som monteras direkt på standardnätet och kläms hårdare ju mer man drar i den. Kompletteras med en elastisk sträckare med krok. 
 

Öljettering 

Med öljetter i en förstärkt kant på nätet kan man använda det som draperi ihop med skena och hängrullar. Kan även användas ihop med stroppar eller wire. 
 

Låsning av skjutbart vindnät 

Vi har tagit fram en enkel lösning för att använda vindnät som alternativ till skjutport. Vindnätet öljetteras enligt ovan och hängs upp i Hendersons skena och rullar. I bakkant monteras nätet med sträckare och i framkant fixeras nätet med Willabs rörstängning. 
Vindnät i flera färger och storlekar

Aktiva filter