Stallkamera FMC-IP1
search
  • Stallkamera FMC-IP1

Stallkamera FMC-IP1

5 900,00 kr
Inkl. moms Leverans inom 7 arbetsdagar

Stallkamera FMC-IP1, inkl adapter, Trådlös HD kamera. DeLaval övervakningskamera FMC-IP1 är ett trådlöst kamerasystemi HD anpassat för övervakning i stallar, hallar eller utomhus. FMC-IP1 är speciellt tillverkat för att klara stallförhållanden. Att kunna övervaka och se dina djur eller utrustning ger dig en trygghet och frihet.

Kvantitet

DeLaval övervakningskamera FMC-IP1 är ett trådlöst kamerasystemi HD anpassat för övervakning i stallar, hallar eller utomhus. FMC-IP1 är speciellt tillverkat för att klara stallförhållanden. Att kunna övervaka och se dina djur eller utrustning ger dig en trygghet och frihet.

Den nya FMC-IP1 kameran bygger på den senaste IP tekniken. Vilket ger en enklare installation och handhavande. Du kan se dina djur eller utrustning via datorn eller smart-telefon/läsplatta vart du än befinner dig. Du kan även bygga ut systemet med flera kameror, vilket gör att du kan i stort sett ha översikt på alla dina djur, och framför allt de känsliga delarna såsom kalvning, mjölkning och utfodring.

Kameran är trådlös och kopplas in på din trådlösa router. Om du saknar trådlöst nätverk och om du har tillgång till 4G, så kan du köpa en enkel 4G router. Finns att tillgå affärer med elektronik (DeLaval har ej denna produkt). Köp till ett surfsimkort.

IP tekniken ger en klar bild i HD kvalitet, du kan göra inspelningar och/eller använda den med rörelsedetektor. Kameran har givetvis ljudöverföring.
Kameran har rörelseaktivering, inspelningsfunktion och även mörkerfunktion för övervakning nattetid eller mörka platser. Kameran har 90° vinkel på kameralinsen. Det är enkelt att lägga till flera kameror i samma system och det är enkel installation av varje kamera.

Med varje kamerautrusning följer en app och en personlig kod som du öppnar upp appen med. Du bestämmer genom den vem som ska kunna följa dina djur, enbart du själv eller familjemedlemmar eller medarbetare. Det innebär att det är du som har kontroll.

Består av följande:
Trådlös IP-kamera
12 V adapter för utomhusbruk
Adapterkabel
5 dBi vinklad antenn
Y-kabel till router och kameraanslutning
10 meter förlängningskabel
1 meter Ethernet-kabel
Skruvar och pluggar för fastsättning
Snabbguide för inkoppling

Tekniska data:
Strömförsörjning DC 12 V
IP-klass kamera IP66
IP-klass adapter IP44
Vikt 334 g
Dimensioner Ø 51 x 105 mm
Vinkel på kameralins 90°
Arbetstemperatur -20 till +60°C
Förvarningstemperatur -20 till +60°C
Strömförbrukning (infrarött avstängt - 200 mA) 2.4 W
Strömförbrukning (infrarött på - 400 mA) 4.8 W
Max upplösning: 1280 x 720 pixlar
Max ramhastighet 30 fps
Sändningsfrekvens 2.412-2.462 Ghz
Bild sensor 6.35 mm (1/4") CMOS
Min belysning 1.0 Lux (0 Lux in night vision mode)
Infrarött område nattetid 12 m
Trådlös teknologi IEEE802. 11b/g/n
Säkerhet WEP (64/128 bit), WPA-PSK (AES/TKIP, WPA2-PSK (AES/TKIP)
SD-kort support 16 Mb-128 Gb (SDXX microSD)
Samtidig visning 16

2150020525
10 objekt
Ny
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.