Elstänkselkitt med solcell 5w och battei 12 volt
search
  • Elstänkselkitt med solcell 5w och battei 12 volt

Elstänkselkitt med solcell 5w och battei 12 volt

4 700,00 kr
Inkl. moms Leverans inom 7 arbetsdagar

DeLaval aggregat ESE16BM komplett med solcell 5w och battei 12 volt

Kvantitet

DeLaval aggregat ESE16BM är ett kombinerat batteri-/nätdrivet elstängselaggregat med hög utgående spänningoch energi. Passar korta och medellånga stängsel. ESE16BM har ett modulvänligt system för elektroniken. Uppfyller Europeisk säkerhetsstandard och är CE-märkt. Används huvudsaklingen med batteri men kan även anslutas med nätadapter (ingår i leveransen). Om både nät och batteri är anslutna körs aggregatet med nätström. Tillsammans med aggregatet levereras ett set med anslutningskablar för jordspett och stängsel. Om nätströmmen skulle brytas, går aggragatet automatiskt över till batteridrift. Batteriet laddas inte vid användning av nätström. Kontrollampa för belastning och batterikondition. Laddningsenergi: 1,3 J. Energiförbrukning: 30-90 mA. Max utgående spänning: 11 500 V. Max teoretisk längd: 30 km, i tuffa förhållanden: 3 km. 3-års garanti inkl åskskada.

DeLavals solcellspaneler är dimensionerade för att klara skandinaviska förhållanden under betessäsongen, dvs. från maj till september. Under denna period fungerar solcellspanelen som energikälla och försörjer aggregat och batteri med energi. Dock är det beroende av antalet soltimmar. DeLaval batteriaggregat är förberedda för inkoppling av solcellspanelen direkt på kretskortet. Detta gör inkopplingen mycket enkel.

Uppladdningsbart Batteri 12 volt. Uppladdningsbart miljövänligt batteri speciellt anpassat för DeLaval E2B och ESE4B aggregat. Batteriet är ett förseglat bly-syrabatteri som är speciellt lämpligt att använda tillsammans med solceller. Ger billig och störningsfri drift. Kapacitet 12Ah. Höjd 101 mm med anslutningar, Bredd 98 mm, Vikt 4,3 kg. Max laddningsström 4,0 Ah.

87881301-20-90
10 objekt
Ny
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.